Tartalom

Hírek

19.04.2018

Fut a falu és Majális

Május 1-én szeretettel várunk kicsit és nagyot, időset és fiatalt, szülőket, gyerekeket, nagyszülőket és sportolni vágyó ifjakat a közös futásra, valamint a délutáni májusfa felállításával egybekötött szalonnasütögetős, játékos délutánra. Estére pedig kívánságlampionok eregetésével zárjuk a napot.

Részlet Hírek

13.04.2018

Tavaszi nagytakarítás - konténerek

Értesítjük falunk lakosait, hogy a tavaszi nagytakarítás keretén belül jövő hét hétfőtől vasárnapig (április 16-22) konténereket helyezünk ki falunkban, melyek kizárólag a nagyméretü háztartási hulladék gyűjtésére szolgálnak. A konténerbe TILOS zöld hulladékot, vasat, PET flakont, elektromos cikkeket, üveget és autó gumikat rakni! Köszönjük megértésüket.

Részlet Hírek

12.04.2018

Községi Hírlevél 1/2018

Községi Hírlevél 1/2018

Részlet Hírek

09.04.2018

Felhívás - Nyitott Pincék Napja

Felhívás - Nyitott Pincék Napja

Részlet Hírek

26.03.2018

Meghívó - Magyar Költészet Napja

Meghívó - Magyar Költészet Napja

Részlet Hírek

12.04.2018

Magyar Költészet Napja

Magyar Költészet Napja

A Magyar Költészet Napját 1964 óta József Attila születésnapján, április 11-én ünnepljük. A helyi Varga Erzsébet Községi Könyvtár vezetője, Fábrik Mária idén is meghívta a lakosságot és az érdeklődőket egy kis közös verselésre.

Részlet

07.04.2018

Önkéntes szombat a tiszta faluért

Önkéntes szombat a tiszta faluért

Szombatra önkéntes szemétszedést szerveztünk a faluban és környékén. Nagy örömünkre szolgált, hogy nagy számban jelentek meg falubeliek, fiatalok és idősek egyaránt. A helyi szervezetek (vadászok, sport, hegyközség, Csemadok)tagjai, a Humanity nappali foglalkoztató munkatársai és nyugdíjasai, valamint az iskola és óvoda pedagógusai a diákokkal, a falu alkalmazottai és sokan mások délutánig gyüjtötték a szemetet az útszéli árkokból, erdőből, pagonyokból. Több mint 410 zsák szemét gyűlt össze!!! A nehéz munka után a nappali foglalkoztatóban finom őzpörkölttel vendégeltük meg a résztvevőket.

Részlet

06.04.2018

MNV Fitness ünnepélyes megnyitója

MNV Fitness ünnepélyes megnyitója

Péntek délután, április 6-án ünnepélyesen megnyitottuk a községi hivatal emeletén lévő MNV Fitness-t. Örömünkre sok érdeklődő volt, külömböző korosztályokat képviselve. Sokan közülük ki is próbálták a gépeket, segédeszközöket. Meghívásunknak eleget téve Krivočenko Dániel, okleveles edző bemutatta és elmagyarázta, melyik gépen hogyan javasolt edzeni, valamint felhívta a figyelmet a veszélyekre is, majd a jelenlévők közül kisorsolta az egyhavi bérlet nyertesét, Zács Lászlót. Ezt követte Ágh Erika masszőr előadása az izmok működéséről, az óvatos de efektív edzésről. A jelenlévőket egészség-bűfével vendégeltük meg: külömböző saláták, ivólevek és édességek voltak terítéken.

Részlet

23.03.2018

"Süss fel nap" népdaltalálkozó

"Süss fel nap" népdaltalálkozó

Márciusban, immár hagyományosan került megrendezésre a helyi Csemadok alapszervezete szervezésében a "Süss fel nap" népdaltalálkozó. A helyi jóhangú kis csalogányainkon kívül a környékbeli falvakból is érkeztek gyerekek.

Részlet

15.03.2018

Március 15

Március 15

Az 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk.

Részlet