Tartalom

Hírek

28.05.2018

Nyárnyitó RETRO Disco

Szombaton, június 2-án a gyereknap után felnőtteknek Nyárnyitó RETRO Disco!

Részlet Hírek

18.05.2018

Gyereknap - június 2

Szeretettel várunk mindenkit!

Részlet Hírek

18.05.2018

Meghívó - emlékmű avatás

Meghívó a világháborús emlékmű avatásra a templomkertben

Részlet Hírek

18.05.2018

Meghívó Kisújfalu Község Képviselőtestületi ülésére - 3/2018

Meghívó Kisújfalu Község Képviselőtestületi ülésére - 3/2018

Részlet Hírek

15.05.2018

Regionális Állatorvosi és Élelmezési Hivatal - Felhívás

Regionális Állatorvosi és Élelmezési Hivatal - Felhívás

Részlet Hírek

02.07.2018

Testvértelepülési Találkozó Mezőfalván

Testvértelepülési Találkozó Mezőfalván

Június 30-án községünk kis csapata Mezőfalván képviselte falunkat a testvértelepülési találkozón.

Részlet

28.06.2018

XXIV. Falunap - 2018.06.23

XXIV. Falunap - 2018.06.23

A kisújfalui falunap 24. alkalommal került megrendezésre és újfent remekül sikerült. Pénteken a Faluház színpadán Márti asszonyai legújabb összeállítását tekinthettük meg, majd a Napsugár Színjátszócsoport előadásában a "Ganédomb" című tragikomédián mulattunk egy jót. Szombaton a futballpályán az ünnepélyes megnyitó után kezdődött a IV. Parasztolimpia új és régi versenyszámokkal és résztvevőkkel. Ezt habparti követte valamint lehetőség volt élő-csocsózásra, óriáscsúzdára, trambulinra, rekeszmászásra, közben pedig bográcsoló verseny, pogácsa- és kúcsoskalács sütő verseny volt. Délután a színpadon felléptek helyi néptánccsoportjaink, iskolások és óvodások, Mezőfalvi Néptánccsoport, majd kiosztásra kerültek a polgármesteri elismerések valamint a versenyek kiértékelései. Fergeteges SilverUragan koncert következett, utána pedig utcabál a Bonita zenekarral.

Részlet

15.06.2018

Emlékmű avatása

Emlékmű avatása

Május 23-án került sor a templomkertben az I. és II. világháborúban elesett helyi lakosok tiszteletére állított emléktábla Istentisztelettel egybekötött avatására. Az emléktáblát Kisújfalu Község Önkormányzata állíttatta a Magyar Kormány támogatásával.

Részlet

05.06.2018

Családi gyermeknap

Június 2-án, szombaton a Faluház udvarán rendeztük meg a családi gyermeknapot. A gyerekek egyénileg vagy szülővel együtt versenyezhettek, játszhattak. Délután 16,00 órakor a színpadon a Nevesincs színház előadásában a Mátyás király juhásza c. előadást tekinthették meg, melyen jól szórakozott gyerek és felnőtt egyaránt. A jelenlévőknek friss lángossal, palacsintával, gulyással, fagylalttal és egyéb édességgel kedveskedtünk. Sajnos az idő kora estére elromlott és a heves esőzés miatt hamarabb véget ért a móka, de úgy gondoljuk, hogy a gyerekek így is jól szórakoztak és egy újabb sikeres nap van mögöttünk.

Részlet

19.05.2018

Nyitott Pincék Napja

Nyitott Pincék Napja

Május közepén, 19-én tartottuk meg a Nyitott Pincék Napját a helyi önkormányzat, valamint a Hegyközség közös szervezésében. A gyönyörű napos időben a vendégeket kisvonat szállította a faluból a szőlőhegyre, ahol gazdag kultúrális program várta őket. A borkedvelők különböző borokat kóstolhattak, borkóstolásra tíz gazda nyitotta meg pincéjét és vendégelte meg az érdeklődőket. Sok család szintén kint főzött, grillezett a pincéknél, a szőlőhegy jókedvtől és nótától zengett.

Részlet